Betingelser personvern

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Oslo kranservice  samler inn og bruker personopplysninger.

  • FIRMA:
    • E-post bestiller
    • Firmanavn
    • Org. Nr.
    • Firmatelefon
    • Kontaktperson (first name)
    • Kontaktperson (last name)
    • Tel kontaktperson
    • Fakturareferanse
    • Full fakturaadresse (Adresse, Postnr, Sted)
  • PERSON:
    • Fornavn
    • Etternavn
    • Epost
    • Mobil

I tillegg behandler vi opplysninger om ditt kundeforhold, som tjeneste- og ordreopplysninger, betalingsopplysninger, kredittopplysninger, dine eventuelle samtykker, kommunikasjon med oss og kontakt med kundeservice.

Utleie og salg

Informasjon innhentet om personer og selskaper i forbindelse med leie av utstyr eller forespørsel om leie slettes 6 måneder etter at siste leiedag, eventuelt dag for forespørsel, er passert, dersom ikke Oslo kranservice har lovlig grunnlag for videre oppbevaring.

Informasjon fra Utleie overføres til internt CRM system der det oppbevares så lenge det er behov for å kunne administrere, fakturere og utføre de tjenester som kunden har bestilt.

Ved salg overføres data til regnskap for fakturering. Oslo kranservice har behandlingsansvar for behandling av personopplysninger i forbindelse med økonomi, bokføring og betaling fra eller til deltakere og selskaper, inkludert lagring etter bokføringslovgivning.

Vi samler inn følgende data på utleie og salg:

Ansvarlig bestiller:

  • Navn
  • Telefon
  • E-post

Informasjon om ordre:

  • Objekt
  • Bilde
  • Dato
  • Ordreadresse
  • Beskjed
  • Antall dager
  • Hvor ofte trenger dere utstyr

I tillegg behandler vi opplysninger om ditt kundeforhold, som tjeneste- og ordreopplysninger, betalingsopplysninger, kredittopplysninger, dine eventuelle samtykker, kommunikasjon med oss og kontakt med kundeservice.

Oslokranservice.no  samler inn avidentifiserte trafikkdata og statistikk om besøkende på Oslokranservice.no Vi bruker denne informasjonen til å forbedre og videreutvikle tilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form og inneholder ingen private data om brukeren eller at vi vet hvem denne er. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Oslokranservice.no til andre aktører.

Informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet Oslokranservice.no registrerer vi noe informasjon om ditt besøk med en såkalt cookie. På norsk: en informasjonskapsel. Dette er en liten fil som lagres i nettleseren på enheten du bruker. Dersom du ikke ønsker at det at det lagres informasjonskapsler på din datamaskin, må du slå av funksjonen i nettleseren. Vær oppmerksom på at dette fører til at du mister funksjonalitet på vår nettside, og at tjenestene kanskje ikke fungerer som forutsatt.

Informasjonskapselen brukes til å lagre informasjon fra nettstedet vårt, for eksempel om når du besøkte oss sist eller data du skrev inn i en av våre skjema for påmelding eller generelle henvendelser.

Informasjon som samles inn på Oslokranservice.no vil aldri bli delt eller solgt. Den kan heller ikke identifisere deg som person, men vil kun bli brukt til å analysere brukeratferd for å forbedre nettstedet vårt gjennom bruk av Google Analytics. Dette er viktig for at nettstedet skal tilby den type informasjon som brukerne ønsker.

Google Analytics samler opplysninger om hvilke sider som blir mest lest, hva besøkende søker etter på Oslokranservice.nom.m. Informasjonen kan ikke spores tilbake til deg. Vi bruker opplysningene til å forbedre og videreutvikle nettsiden vår.

Nyhetsbrev og kommunikasjon med eksisterende kunder

Oslokranservice.no sender ut nyhetsbrev med nyheter og spesielle tilbud med jevne mellomrom via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse, og gi ditt samtykke til å motta nyhetsbrev. Oslo kranservice bruker MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre, og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Du kan velge å oppgi om du representerer en virksomhet eller er privatperson. Dette gjøres for at vi kun skal sende relevant informasjon.

Hvis du ønsker å se egen data eller endre på disse kan du kontakte oss eller klikke på linken i neste nyhetsbrev for oppdatering av data. Ved å klikke på samme link, kan du til enhver tid melde deg fra å motta nyhetsbrev.

Vi forholder oss i tillegg til Markedsføringsloven §15 og kommuniserer til våre eksisterende kunder via e-post om tjenester vi tidligere har levert. Du kan reservere deg mot markedsføringshenvendelser ved å henvende deg til oss.

Alle har rett på tilgang til på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter GDPR artikkel 12 – 14. Vi har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler.

De som er registrert i våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige og ufullstendige opplysninger, eller opplysninger Oslokranservice.no ikke har adgang til å behandle, blir rettet, slettet eller supplert. Du kan kontakte vår personvernansvarlige på …[epost] dersom du ønsker innsyn i dine personopplysninger, eller har andre spørsmål knyttet til Oslo kranservice behandling av dine personopplysninger. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Oslo kranservice

Vår nettstedsadresse er: http://oslokranservice.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Hjelp oss med å dele ... 😉Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin